Trafikkflyt i anlegget

Trafikkflyten i anlegget under BAMA Kvalfoss-sprinten i helgen vil være slik: De fleste vil parkere på plassen ved hoppsletta. Veien fra parkeringsplassen til standplass vil være godt merket. Anbefalt vei fra parkeringsplassen er å gå fortauet opp langs Holmenkollveien, under skibrua og ta inn til venstre ved målområdet og deretter langs tribunen (på nedsiden) til Hermodkulen.

I kulverten under Hermodkulen foregår avtrekkskontroll, brikkesjekk og utdeling av startnummer. 

De som er påmeldt uten emit-brikke vil der få utlevert brikken sammen med startnummeret. 

Vester til de som skal utføre innskyting utleveres på samme sted, og beholdes av klubben gjennom hele helgen.

Vi har erfart at alle kommer med mye utstyr; bag, ski og våpen, som tar mye plass. Vi anbefaler at tribunen brukes som base i klubbene. 

Det er alltid mest hektisk i den første puljen på lørdag og søndag, og det vil derfor være mulighet for å krysse rett over løypa ved Hermodkulen for å redusere mengden folk og utstyr nede i kulverten. Vi ber om at minst mulig utstyr tas med ned i kulverten. For andre pulje vil det ikke være mulig å krysse løypa. Alle må da gå gjennom kulverten.

Vi minner om at den som tar med våpenet til avtrekkskontrollen MÅ ha politiets tillatelse til å bære våpen. Dette er det strammet betydelig inn på og det vil kunne forekomme politikontroller.

Se gjerne programmet som legges ut på onsdag for mer informasjon. 

Vel møtt – vi gleder oss til å se dere i Holmenkollen!


Publisert

i

av

Stikkord: