Avtrekkskontroll, brikkesjekk og utlevering av startnummer

I år vil avtrekkskontrollen, brikkesjekken og individuell utlevering av startnummer foregå i kulverten på østsiden av standplass. Dette er samme sted som avtrekkskontroll foregikk for noen år siden. 

Kun utøver og en voksenperson (med tillatelse til å bære våpen) skal gå gjennom kontrollen og vi ber om at skiutstyr og bager ikke tas med gjennom kontrollen. 

For å legge til rette for god flyt når deltagere ankommer vil vi på morgenen begge dager tillate at personell krysser løypa ved enden av standplass slik at vi reduserer trafikk gjennom kulverten mens hovedtyngden av utøverne skal gjennom kontrollen. 

Det vil være merket fra parkeringen ved hoppsletta langs Holmenkollvegen, forbi kafeteria/sekretariat, mål og bort til Hermodkulen/kulvert øst. Vi oppfordrer til å etablere base på tribunen – da er dere nærmere målområdet, kafeteriaen og premieutdelingen. 

Se oversiktskartet over Holmenkollen arena. 


Publisert

i

av

Stikkord: