Arena BAMA Kvalfoss-sprinten 2024 – Status 15.01.24

Vi kan nå bekrefte at årets BAMA Kvalfoss-sprint går av stabelen i Holmenkollen. 

Anleggseier Oslo kommune ved Oslobygg KF, NSSF og Politiet hadde i går befaring i Holmenkollen. Politiet var fornøyd med de tiltakene Oslobygg har gjort og bekreftet muntlig at vinterens terminfestede skiskytterrenn i Holmenkollen kan avholdes som planlagt. Oslobygg vil i løpet av noen dager få skriftlig, positivt svar på sin søknad om dispensasjon.

Oslobygg har også søkt Politiet om tillatelse til å gjennomføre skytetrening i Holmenkollen dagen før rennet. Forhåpentligvis går også dette i orden. Vi vil komme tilbake til dette når vi har mottatt kopi av Politiets skriftlige svar på dispensasjonssøknaden.

Vi fortsetter derfor planleggingen av vinterens begivenhet og gleder oss til neste helg!


Publisert

i

av

Stikkord: