Arena BAMA Kvalfoss-sprinten 2024 – Status 13.12.23

Vi har fått en del spørsmål omkring bruk av Holmenkollen til vinterens Kvalfoss-sprint nå som skytebanen er midlertidig stengt. Status er at rennet høyst sannsynlig vil avholdes i Holmenkollen. Anleggseier Oslo kommune ved Oslobygg KF er i ferd med å søke Politiet om dispensasjon for alle terminfestede skiskytterrenn i Holmenkollen sesongen 23/24.

I følge Oslobygg er Politiet positive til en slik søknad. Det er sikkerhet ved gjennomføring av skytetrening i Holmenkollen som Politiet er bekymret for, ikke gjennomføring av renn. Vi fortsetter derfor planleggingen av vinterens begivenhet.

Skulle søknaden til Oslobygg av en eller annen grunn bli avslått, eller ikke bli besvart innen medio januar, vil reservearena være Fossums anlegg, som ligger under 10 km fra Holmenkollen. Fossums anlegg er nå etter en lang kuldeperiode helt snølagt og rennklart.

Om det vil være mulig å trene skyting i Holmenkollen dagen før rennet, eller kun mulig å gå gjennom løypene, vet vi ikke i dag, og dette vil vi komme tilbake til når det nærmer seg. Ønsker alle en flott førjulstid og en god jul!  


Publisert

i

av

Stikkord: