Presentasjon fra lagledermøtet

Her er presentasjonen fra dagens lagledermøte.

Minner nok en gang om at ALLE utøvere og støttepersonell må ta turen innom Avtrekkskontroll på vei til standplass. Godkjent avtrekkskontroll er nøkkelen til å få utlevert startnummer, som igjen er påkrevet for å komme inn på standplass. Alle bør vite hvilket startnummer de har når de ankommer avtrekkskontroll da posene med startnummer og våpenlapp er sortert etter startnummer, ikke navn. Husk også å ta med brikke da denne skal testes på avtrekkskontroll. Innskyting skal gjennomføres med startnummer på. 

Vi minner til slutt om at BAMA Kvalfoss-sprinten er et fluorfritt arrangement. Ski preppet med fluor og benyttet på Norgescup bør derfor ikke brukes.

Ønsker alle utøvere lykke til i helgen!

Presentasjon lagledermøte Kvalfoss-sprinten 2023


Publisert

i

av

Stikkord: