Oppdatering hotell

Her er en oppdatering om hoteller for BAMA Kvalfoss-sprinten.

De som har bestilt hotell på Scandic Helsfyr skal ha blitt kontaktet om endring til Scandic Solli. Linken til Scandic er oppdatert og tar dere til riktig hotell for bestilling. https://www.scandichotels.no/kvalfoss-sprinten

Vi har nå fått mer informasjon fra Quality 33 på Økern hvor bestilling av rom gjøres via email q.hotel33@choice.no eller ved å ringe til hotellet på telefon 23193333. Benytt kode Kvalfoss-sprinten ved bestilling. Priser er angitt i tidligere innlegg. Det er ønskelig at lagledere bestiller samlet for klubben.

Vi venter spent på hvilken beslutning som tas angående Covid-19 sentralt og lokalt denne uka og vil komme med mer informasjon om rennet så snart som mulig etter dette!

I mellomtiden får dere nyte skiforholdene og trene for fem rett ned!

Rennkomiteen


Publisert

i

av

Stikkord: