Oppdatering hotell for BAMA Kvalfoss-sprinten

Vi har blitt orientert av Scandic at Oslo kommune har utløst en avtale om at Scandic Helsfyr pga smitteutviklingen skal være beredskapshotell for karantenegjester. Hotellet kan derfor ikke ta imot oss ved Kvalfoss-sprinten, men vi har blitt enige om at Scandic Solli er et godt alternativ (samme pristilbud). Scandic Solli ligger like ved Solli Plass og det er gåavstand til Nationaltheatret T-banestasjon hvor T-banelinje 1 går til Holmenkollen. Fra T-banestasjonen ved Holmenkollen er det gåavstand til anlegget. Scandic vil ta kontakt med de som har bestilt for å gjøre om bestillingene til Scandic Solli. 

Vi har også mottatt et tilbud om hotell-overnatting på Quality 33 på Økern. Det er gåavstand (900 m) til T-banen på Økern, men det må byttes T-bane fra linje 5 til linje 1 på en av stasjonene i sentrum og det tar litt mer tid å komme seg opp til Holmenkollen herfra. 

Prisene på Quality 33 er:
– Enkeltrom kr 749,- 
– Dobbeltrom kr 949,- 
– Trippelrom kr 1149,- 

Disse prisene inkluderer frokost.  

Lunsj, middag og kveldsmat kan bestilles for kr 400,- pr. pers.  

Siden hotellet er stengt i julen gjenstår avklaring av noen detaljer, og vi kommer tilbake med dette tidlig i januar – det gjelder bl.a. bestillingsrutine, tid for frokost og smøring av matpakke.  

Som meddelt tidligere så jobber vi med tilpasning av arrangementet for å redusere smitterisikoen maksimalt, og kommer med ny informasjon når smittevernbestemmelsene oppdateres i midten av januar. 

Rennledelsen


Publisert

i

av

Stikkord: