OPPDATERING KVALFOSS-SPRINTEN 2022

Hei, alle skiskyttervenner! Nok en gang sitter Kvalfoss-komiteen og prøver å planlegge Kvalfoss-sprint siste helg i januar, omgitt av en krevende korona-situasjon. Som alle vet, gjeninnførte Regjeringen trafikklysmodellen i grunnskolen 9. desember og innførte deretter nye korona-tiltak som trådte i kraft onsdag 15. desember. Dagen etter oppdaterte NSSF sin korona-veileder.

I Oslo er det nå gult nivå i grunnskolen. I henhold til NSSFs korona-veileder er det i skrivende stund ikke anbefalt å gjennomføre arrangement som Kvalfoss-sprinten, selv om man følger Regjeringens regler for arrangement. De nye smitteverntiltakene varer imidlertid i fire uker, det vil si frem til onsdag 12. januar. Vi avventer derfor nye smitteverntiltak før vi beslutter veien videre for Kvalfoss-sprinten 2022.

Vi i Kvalfoss-komiteen er optimister og vil i mellomtiden lage en gjennomføringsplan som er tilpasset dagens begrensning på maksimalt 100 utøvere + funksjonærer ved å benytte «kom – skyt inn – gå renn – reis hjem» -prinsippet, hvor vi i praksis arrangerer flere små renn hver dag. Forhåpentligvis vil denne planen bli godkjent av lokale smittevernmyndigheter, slik at vi slipper å avlyse Kvalfoss-sprinten nok en gang. En slik plan vil imidlertid innebære begrensninger med hensyn til maksimalt antall deltakere.

Ny oppdatering kommer senest 12. januar. I mellomtiden ønsker vi alle en God Jul og et Godt Nytt år!


Publisert

i

av

Stikkord: