Kvalfoss-sprinten 2022

Vi har startet planleggingen av Kvalfoss-sprinten 2022, og rennene vil gjennomføres 29.-30. januar.
Arrangementet vil gå i Holmenkollen som vanlig, så sett av datoene for en ny flott skiskytteropplevelse.

Nå er det også tid for å tenke på hotellbestilling. Siden Scandic Holmenkollen er under oppussing frem til sommeren 2022, har vi i samarbeid med Scandic kommet frem til at en god erstatning er å benytte Scandic Helsfyr. Her er det enkelt å benytte T-banen frem og tilbake til hotellet. T-baneturen tar 33 minutter og togene går direkte mellom Helsfyr og Holmenkollen. Det er også gode parkeringsmuligheter ved hotellet. For mer informasjon om hotellet, se siden https://www.scandichotels.no/hotell/norge/oslo/scandic-helsfyr

Priser i perioden 28.-30. januar 2022

Pris per person i dobbeltrom, tresengsrom og firesengsrom, per døgn 1025 NOK.

Denne prisen inkluderer

– Overnatting
– Frokostbuffe
– Matpakkelunsj med påfyll til termos.
– Middagsbuffet inkludert en drikke (saft, juice, vann)
– Kornbuffet til kveldsmat

Tillegg for enkeltrom 300 NOK per døgn.

Tilleggsdøgn 27.-28. januar, pris per rom inkludert frokostbuffe.
   – Enkeltrom 1390 NOK
   – Dobbeltrom 1590 NOK
   – Trippelrom 1790 NOK
   – Firesengsrom 1990 NOK

Bestilling per lag/klubb gjøres ved å benytte denne linken https://www.scandichotels.no/kvalfoss-sprinten. Der finner dere bestillingsskjema per lag/klubb. Prisene gjelder så lenge det er hotellrom ledig i disse kategoriene så det kan være lurt å bestille så snart som mulig!

Hilsen
Rennledelsen


Publisert

i

av

Stikkord: