Kvalfoss-sprinten 2021 er avlyst!

Smittesituasjonen i Oslo, og i resten av landet, har dessverre forverret seg etter jul. Myndighetene har derfor opprettholdt sine reiserestriksjoner og innført ytterligere smitteverntiltak. Oslo kommune har forlenget sin sosiale nedstengning til 21. januar og fraråder på det sterkeste å arrangere idrettsarrangement utendørs med inntil 200 deltakere. Bymiljøetaten har blant annet stengt alle kommunens anlegg for konkurranser hvorav Holmenkollen er et av dem. I en slik situasjon kan ikke vi forsvare å arrangere Kvalfoss-sprinten siste helgen i januar, og årets arrangement er derfor avlyst.

Vi håper smittesituasjonen bedrer seg utover vinteren. Vi vil i så fall prøve å sette opp erstatningsrenn i mars i henhold til de retningslinjer og anbefalinger som da foreligger. Kommer tilbake med mer informasjon i løpet av februar.


Publisert

i

av

Stikkord: