Kvalfoss-sprinten 2021 reduseres til regionrenn

Smittesituasjonen i Oslo går dessverre feil vei. Smittetallene stiger, spesielt blant tenåringer og unge voksne. Myndighetene har kommet med nasjonale anbefalinger om at alle i hele landet de kommende ukene i størst mulig grad må holde seg hjemme og begrense sosial kontakt med andre mennesker samt unngå unødvendige innenlandsreiser. Som følge av dette må vi dessverre endre Kvalfoss-sprinten fra landsrenn til regionrenn.

Dersom smittesituasjonen i løpet av den neste måneden bedrer seg vesentlig slik at myndighetenes reiserestriksjoner oppheves, vil vi vurdere å endre Kvalfoss-sprinten tilbake til landsrenn. En slik beslutning vil i så fall bli tatt i samråd med NSSF og kunngjort 15. desember i tråd med NSSFs gjeldende retningslinjer for renn som går av stabelen i januar. Vi håper landets øvrige regioner tar utfordringen og på kort varsel arrangerer renn i sin region helgen 30.-31. januar, slik at alle 13-16 åringer som skulle gått renn i Holmenkollen denne helgen vil få et rennalternativ.

Den lokale grensen i Oslo på inntil 200 deltakere på arrangementer utendørs på offentlig sted opprettholdes. Vår plan er derfor å arrangere Kvalfoss-sprinten som regionrenn slik som beskrevet i forrige oppdatering, med opptil 450 deltagere hver dag fordelt på fem grupper. Påmelding vil bli åpnet 16. desember.


Publisert

i

av

Stikkord: