Informasjon om forholdene

Det nærmer seg skiskytterfest i Holmenkollen! Det er meldt oppholdsvær og rundt null grader både lørdag og søndag så det bør derfor bli gode forhold. Som dere alle vet er det kun i løypene det er snø. Det betyr at det er veldig lett å forurense løypene med sand, grus og stein dersom man tråkker i snøen uten ski på beina. Det er derfor STRENGT FORBUDT å krysse og bevege seg i løypene uten ski på beina i forbindelse med heiing og oppfølging av løpere! Bruk kulverten mellom standplass og publikumsområdet! Ber ALLE respektere dette slik at snøforholdene i løypene forblir så gode som mulig både gjennom helgen og etter Kvalfoss-sprinten til glede for de som skal trene og konkurrere i løypene etter oss!

Vi minner også om at selv uten snø er det piggdekkgebyr innenfor Oslo kommunes grenser, og vi ber tilreisende med piggdekk huske på å kjøpe oblat for helgen. Kommunen har tidligere kommet på kontroll og bøtelagt mange. Info finner dere her:  https://www.oslo.kommune.no/gate-transport-og-parkering/piggdekkgebyr/. Våpenkort skal som vanlig være med.

Vi ønsker alle velkommen til Holmenkollen og ønsker alle utøvere lykke til!


Publisert

i

av

Stikkord: