Snøstatus

I går gikk Askersprinten av stabelen i Holmenkollen. Til tross for kraftig regn natten før, hadde Oslo kommune fått kjørt inn nok snø og laget fine løyper, og arrangørene sørget for et flott arrangement.

Til helgen arrangeres Oslo Skifestival i Holmenkollen, og arrangøren melder at arrangementet «blir med 99% sannsynlighet arrangert i Holmenkollen». Basert på dialog med Bymiljøetaten i Oslo kommune antar vi også at Kvalfoss-sprinten vil gå som planlagt i Holmenkollen helgen etter.

Vi kan imidlertid allerede nå informere om at de fleste løypene vil bli endret i forhold til i fjor. Det vi vet så langt er at sort løype vil bli som i fjor, mens de lengste løypene vil gå øst for Holmenkollveien. Disse vil gå opp til og forbi Midstubakken, se lyseblå trasé i fjorårets løypekart. Nye løyper og mer informasjon legges ut i neste uke.


Publisert

i

av

Stikkord: