Løyper Kvalfoss-sprinten 2020

Det milde været bidrar lite til å gjøre Holmenkollen klar for de store arrangementene i slutten av januar. Desto mer gledelig er det derfor at Oslo kommune, som er ansvarlig for løypene i Kollen, har besluttet å transportere snø til anlegget slik at de terminfestede rennene kan gå som planlagt. Vi krysser fingrene for at temperaturen holder seg på riktig nivå fremover!

De planlagte løypene – som er de samme som i 2019, kan dere studere her. Snøsituasjonen gjør imidlertid at vi må ta et forbehold om justeringer, og vi vil selvsagt informere om dette dersom det gjøres endringer.

Vi minner også om at behov for smørebod og parkering med bobil meldes til ass. rennleder (Kjell-ove@live.com) så snart som mulig.

Og sist, men ikke minst, husk å melde deg på til årets Kvalfoss-sprint!


Publisert

i

av

Stikkord: