Piggdekk i Oslo

For de tilreisende som har biler med piggdekk minner vi om piggdekkavgiften. Ved fjorårets Kvalfoss-sprint var det flere bileiere som returnerte til bilene sine og fikk en mindre hyggelig overraskelse, etter at kontrollører hadde vært på parkeringsplassene. Her er informasjonen fra nettet om betaling av avgiften:

Slik kjøper du piggdekkoblat

Kjøp piggdekkoblat i appen «Bil i Oslo»

Du kan kjøpe dags-, måneds- og sesongoblat i appen. Dagsoblat har gyldighet i 24 timer og månedsoblat gjelder for inneværende måned. Sesongoblat kan kanselleres og du refunderes da for gjenværende periode av sesongen.

Last ned appen «Bil i Oslo» i App Store 

Last ned appen «Bil i Oslo» i Google Play

Kjøp dagsoblat med SMS

Du kan kjøpe oblat via SMS for norske, svenske, danske og polske biler.

  • Norsk mobilabonnement: Send PIGG OSLO [REG.NR.] til 2288.

Publisert

i

av

Stikkord: