Noen praktiske forhold

Påmeldingsfristen for årets renn går ut 22. januar – så om du ønsker å delta begynner det nå å haste med påmelding! Gå inn på EQ Timings hjemmesider og gjør det nå…

Trenger dere smørebod? I Holmenkollen er det helt nye smøreboder som kan leies. Kontakt ass. rennleder Kjell-Ove Skare, tlf. 94059436.

Garderobene i servicebygget (bak/ovenfor skivene) vil være åpne for bruk.

Det er begrenset med plass i startområdet, og vi anbefaler at klubbene ikke lager klubb-base der da det tar plassen som utøverne trenger til oppvarming og klargjøring før start. Bruk for eksempel tribunene eller området ovenfor tribunene.

Vi gjennomfører avtrekkskontroll og kontrollerer at våpnene har DNB-merket på begge sider – men det er et klubbansvar at våpnene er i orden FØR dere kommer til avtrekkskontroll! Hvert år kommer flere utøvere med våpen som ikke er i orden, og her ber vi om at klubbene hjelper utøverne til å unngå slike utfordringer rett før de skal på innskyting – bruk noen minutter til å sjekke dette på en av treningene før dere reiser til Holmenkollen!

Kommer dere med bil så ta med kontanter for program/parkering. Vær også oppmerksom på at Oslo kommune sjekker om biler med piggdekk som parkerer i Holmenkollen har betalt piggdekkoblat slik kravet er i Oslo… dette bare som et hint fra oss til dere!


Publisert

i

av

Stikkord: