Foredrag om kosthold

Benytt anledningen til å lære om kosthold – foredrag for utøvere, trenere og foreldre lørdag 30. januar kl. 18 på Holmenkollen Park Hotel.

«En idrettsutøver planlegger kostholdet sitt på lik linje med treningen», er en påstand fra ernæringsfysiolog Linn Anne Bjelland Brunborg. Dersom du går rett fra skole og på trening uten å fylle kroppen med drivstoff er det vanskelig å yte så mye som du ønsker, du blir fortere trøtt og det kan være vanskelig å konsentrere seg.

Kom og hør foredraget «Kosthold for skiskyttere» og få noen tips om mat og drikke, og hva bevissthet rundt dette kan bety for å hente ut det beste i hverdagen, på trening og i konkurranser.

Linn Anne Bjelland Brunborg har en doktorgrad i human ernæring fra Universitetet i Bergen og har arbeidet mye med kosthold til barn og unge. I dag jobber hun som fagsjef for ernæring og helse hos Orkla Foods Norge, når hun ikke er opptatt med å være skiskyttermamma.


Publisert

i

av

Stikkord: