TAKK FOR I ÅR

På vegne av rennkomitéen for Bendit Kvalfossprinten 2014 vil eg få takke alle våre gjestar – både utøvarar, støtteapparat, TD’ar, leverandørar og publikum – for at de har gitt oss ei positiv oppleving av årets renn:  Masse smil og god stemning gjer at vi som arrangerer får godt betalt for innsatsen.  Vi håper og trur at dette reflekterer at de tar med gode minner heim etter turen til Fossum, så gode at de tar turen neste år også.  Og vi var alle med på å sette rekord i år:  Med 689 påmeldte laurdag held vi godt stand som det nest største skiskytarrennet i verda.  Neste år satsar vi på å passere 700 !

Vi gleder oss i alle fall til å ønskje alle velkomne tilbake til oss og Bendit Kvalfossprinten 2015 i Holmenkollen!

Bjørn Ståle Tennfjord
Rennleiar


Publisert

i

av

Stikkord: